COVID-19 în MOLDOVA

Rusia anunță că nu vede deocamdată nevoia unei investigații privind otrăvirea lui Navalnîi

Rusia anunță că nu vede deocamdată nevoia unei investigații privind otrăvirea lui Navalnîi

Kremlinul a anunțat marți că nu vede deocamdată nevoia unei investigații privind circumstanțele îmbolnăvirii lui Alexei Navalnîi, afirmînd că diagnosticul inițial de otrăvire pus de medicii germani nu este concludent momentan, relatează Reuters, citează hotnews.ro.

Cancelarul german, Angela Merkel, a cerut luni Rusiei să investigheze circumstanțele otrăvirii suspecte a lui Navalnîi și să îi aducă în fața justiției pe cei responsabili după ce medicii germani au găsit urme ale unei substanțe toxice în corpul politicianului de opoziție rus.

Însă marți purtătorul de cuvînt al Kremlinului Dmitri Peskov le-a spus reporterilor în cadrul unei conferințe de presă că clinica germană nu a identificat în mod concludent substanța care a cauzat îmbolnăvirea lui Navalnîi, adăugînd că este neclar de ce doctorii germani se „grăbesc” să vorbească despre o otrăvire.

Peskov a precizat totuși că autoritățile ruse vor declanșa o investigație în cazul în care otrăvirea va fi confirmată cu certitudine, scrie publika.md.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load