COVID-19 în MOLDOVA

Rusia anunţă ample manevre militare

Rusia anunţă ample manevre militare

Armata rusă a anunțat vineri ample manevre, la finalul lunii septembrie, în Caucaz, în special în mările Neagră și Caspică, în care vor fi implicați militari din șapte țări, printre care China, Pakistan și Iran.

Alertă la Marea Neagră. "Pînă la 12.900 de militari" vor participa la aceste manevre denumite "Caucaz-2020" care vor avea loc în perioada 21 - 26 septembrie și vor cuprinde exerciții terestre și navale, a precizat ministrul adjunct al Apărării, Alexandr Fomin, într-un briefing cu atașații militari străini, transmite romaniatv.net.

Militari din Iran, Belarus, Armenia, China, Birmania, Pakistan și Azerbaidjan au fost invitate la aceste manevre care vizează în special practicarea de "acțiuni militare comune ale unui grup de forțe multinaționale", potrivit sursei citate.


Nave din Flota rusă a Mării Negre și Caspice și pînă la 250 de tancuri și 200 de sisteme de artilerie vor participa la manevrele pentru care sînt mobilizați în total 80.000 de oameni, dintre care, alături de militari, fac parte personal tehnic, logistic și echipe de salvare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load