COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rusia a înregistrat în Siria, timp de o zi, 39 de încălcări ale armistițiului

Rusia a înregistrat în Siria, timp de o zi, 39 de încălcări ale armistițiului

Rusia, ca parte a Comisiei mixte ruso-turce pentru încălcarea armistițiului în Siria, timp de o zi a înregistrat 39 de încălcări, Turcia - 36, potrivit buletinului Ministerului Apărării al Federației Ruse publicat pe site-ul său.

"Partea rusă a Reprezentanței Comisiei mixte ruso-turce pentru examinarea problemelor legate de încălcările regimului de încetare a acțiunilor militare, a înregistrat 39 de cazuri de deschidere a focului în provincii: Alep – 18, Latakia – 12, Idlib – 8, Hama – 1. Partea turcă a Reprezentanței a înregistrat 36 de cazuri de deschidere a focului în provincii: Idlib-33, Alep-3" se declară într-un comunicat de presă, transmite Noi.md cu referire la ria.ru.

Conflictul armat din Siria continuă din 2011. La sfârșitul anului 2017, a fost anunțată victoria asupra grupării teroriste SI (Statul Islamic)* în Siria și Irak. În unele zone ale țării continuă eliminarea militanților. În prezent, pe prim plan se află soluționarea politică, restabilirea Siriei, precum și reîntoarcerea refugiaților.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load