COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Regulile de odihnă în Dubai în timpul pandemiei

Regulile de odihnă în Dubai în timpul pandemiei

Autoritățile din Dubai au publicat Regulamentul privind reluarea activității hotelurilor și plajelor, informează ATOR.

Astfel, la intrarea în hotel, oaspeții vor trebui să completeze o declarație privind starea sănătății. Intrările în toate hotelurile vor fi echipate cu termoscanere pentru măsurarea temperaturii angajaților și oaspeților. În hol vor avea acces doar clienții cu rezervare confirmată, transmite ria.ru

Toți turiștii aflați pe teritoriul hotelului vor fi obligați să poarte măști și să respecte distanța socială de doi metri. După posibilitate vor fi implementate proceduri de check-in și check-out online.

Între plecarea și cazarea altor oaspeți, camera trebuie să rămînă liberă cel puțin o zi. Această perioadă va fi majorată pînă la 72 de ore dacă în cameră a locuit o persoană cu suspiciune de COVID-19 sau un asistent medical.


Activitatea restaurantelor de la hotel va fi permisă cu ocuparea a nu mai mult de 30% din locuri, distanța minimă dintre mesele din sală va fi de cel puțin doi metri. Hotelurilor li se recomandă să promoveze deservirea în camere și mîncarea la pachet.

La hoteluri vor rămîne închise barurile, parcurile acvatice, piscinele, saunele și saloanele SPA, cluburile de noapte și camerele pentru rugăciuni. Cu toate acestea, este permisă funcționarea punctelor comerciale, care sînt obligate să respecte cerințele privind siguranța igienică.

Plajele publice din Dubai vor rămîne închise, iar cele de la hoteluri-vor fi deschise, dar numai pentru clienții hotelului. Ei vor trebui să treacă controlul temperaturii și să poarte mască.

Clienții nu vor primi prosoape de plajă, ei vor trebui să le aducă pe ale lor. Dușurile,vestiarele și toaletele publice vor fi închise. Este interzisă adunarea în grupuri de mai mari de 10 persoane. Distanța dintre turiști (familii, cupluri, prieteni) pe plajă și în apă - cel puțin patru metri.

Restaurantele de pe plaje vor funcționa, dar oaspeții sînt sfătuiți să folosească mijloace de achitare fără contact. Este permisă închirierea bărcilor și bicicletelor, precum și schiul nautic și scufundările, dar în grup nu vor trebui să fie mai mult de cinci persoane.

Sub interdicție rămîn petrecerile și evenimentele atît în aer liber, dar și în încăperi.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load