Record pentru un american: Cîte frunze de trifoi a strîns în două ore

Record pentru un american: Cîte frunze de trifoi a strîns în două ore

Un bărbat din statul american North Carolina vrea să intre în Cartea Recordurilor, după ce a cules 228 de trifoi cu patru foi în mai puțin de două ore.


El a reușit să doboare astfel recordul stabilit anul trecut tot în Statele Unite. Fred Reissman, un bărbat din orașul Mooresville, și-a propus inițial să bată recordul pentru cei mai mulți trifoi cu patru foi culeși într-o oră.


Acesta a fost stabilit anul trecut o fetiță de 10 ani din statul american Virginia, care a strîns 166 de trifoi în 60 de minute, relatează UPI. În aceste condiții, americanul a decis să strîngă cît mai mulți trifoi în opt ore. 


Guinness nu are omologat în prezent un record pentru cei mai mulți trifoi culeși într-un interval de opt ore, însă a stabilit un prag minim de 200 de trifoi pentru tentativa lui Reissman.


Bărbatul a reușit să strîngă 228 de trifoi cu patru foi într-o oră și 50 de minute. Americanul spune că Sophia, fiica logodnicei sale, l-a inspirat să atingă acest record, după ce amîndoi au reușit să găsească 25 de trifoi în aproape 10 minute. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load