Reacția unui pasager după ce avionul în care se afla "nu a aterizat unde trebuie"

Reacția unui pasager după ce avionul în care se afla "nu a aterizat unde trebuie"

Un pasager Ryanair a fost extrem de furios și s-a certat cu echipajul aeronavei după ce a descoperit că a fost lăsat să se urce la bordul avionului care avea o altă destinație decît cea trecută pe biletul lui. 

În videoclipul postat de unul dintre martori pe rețelele de socializare se poate auzi cum bărbatul țipă la echipajul de zbor, acuzîndu-l că nu a observat greșeala cînd el s-a urcat la bordul avionului de pe aeroportul din Pisa. Pasagerul a descoperit abia cînd a aterizat că se urcase în avionul greșit și că în loc de Cagliari, Sardinia, el a ajuns în Bari, potrivit mirror.co.uk. În timpul confruntării, el a susținut că greșeala a fost a celor care i-au verificat biletul pe care a plătit 400 de euro. De asemenea, bărbatul a susținut că mergea în Cagliari pentru a-și vizita un prieten bolnav, adăugînd că nu mai are bani să meargă în Sardinia care se află la cîteva sute de kilometri de Bari.

„Am ajuns la poarta greșită? Și cum am reușit să trec de verificare biletului? Trebuie să mă văd cu prietenul meu din Cagliari care este bolnav. Am cheltuit 400 de euro. Nu mai am bani”, a spus pasagerul nervos. Potrivit martorului care a povestit ce s-a întîmplat, avionul de Cagliari a avut întîrziere, astfel că cele două îmbarcări au fost făcute în același timp și bărbatul a fost confuz. Este neclar dacă bărbatul a putut să ia un alt avion pentru a ajunge la destinația dorită. Ryanair nu a comentat încă incidentul. 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load