COVID-19 în MOLDOVA

Rada Supremă a numit trei dușmani principali ai Ucrainei

Rada Supremă a numit trei dușmani principali ai Ucrainei

Șeful consiliului politic al partidului "Platforma de Opoziție — Pentru viață", deputatul Radei Supreme, Victor Medveciuk, a numit drept trei principali dușmani ai Ucrainei degradarea, dezindustrializarea și deintelectualizarea.

După cum scrie ria.ru. declarația politicianului de Ziua Independenței țării, a fost publicată pe site-ul partidului.

Potrivit lui Medvedciuk, în 1991, proclamarea independenței Ucrainei a fost percepută ca un moment important pe calea suveranității, prosperității țării și bunăstării cetățenilor săi. În același timp, el și-a exprimat opinia că speranțele ucrainenilor de a trăi într-o țară prosperă, bogată nu s-au materializat.
"Deputații din partidul de guvernămînt "Sluga naroda "își permit să vină în Rada Supremă în tricouri cu inscripția: "Am dreptul la o greșeală". Nu, deja nu mai aveți. Numărul de greșeli și erori ale puterii a depășit limita. Sînteți la guvernare, și, ca nimeni și niciodată în istoria Ucrainei, ați primit întreaga putere. Și trebuie s-o folosiți pentru a lupta împotriva celor trei dușmani principali ai Ucrainei: degradarea, dezindustrializarea și deintelectualizarea", a declarat politicianul.


"Medvedciuk a cerut oprirea alunecării țării în "abis", indicînd faptul că degradarea, dezindustrializarea și deintelectualizarea afectează negativ toate domeniile vieții.

În opinia sa, putem trage concluzia că în ultimii ani Ucraina este condusă de "echipe de distrugători și lichidatori".
"Și ei își desfășoară activitatea furtunoasă în condiții de gestionare externă a Ucrainei și sub "stricta" conducere de către stăpînii de peste ocean, interesați de obținerea controlului total asupra țării noastre și de transformarea ei într-o colonie, ceea ce nu are nimic comun cu o independență și suveranitate adevărată", a adăugat parlamentarul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load