COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Putin: Scumpirea certificatelor medicale pentru șoferi, o prostie

Putin: Scumpirea certificatelor medicale pentru șoferi, o prostie

Președintele rus Vladimir Putin s-a expus pe marginea informaţiilor despre creşterea costului certificatelor medicale pentru poliția rutieră, subliniind că acordarea acestor bani este inacceptabilă pentru persoanele care primesc un salariu minim de 11 mii de ruble.

Putin a amintit despre situația legată de creșterea preconizată a prețurilor la certificatele pentru șoferi, cauzată de planurile Ministerului Sănătății de a introduce noi examene medicale obligatorii pentru șoferi. În special, primarul de Moscova Sobyanin i-a relatat șefului statului despre noile tarife, datorită cărora oamenii vor cheltui mai puțin pentru călătorii. "Aici costul scade, iar în unele locuri, ceva crește brusc - pentru certificatele medicale [prețuri]", a menționat președintele. Aici, tariful a fost redus de trei ori, iar acolo de 10 ori [a crescut], a fost 500 - a devenit 5 mii [ruble]".

La începutul lunii iulie, Ministerul Sănătății al FR a înregistrat un proiect de modificare a ordinului „Privind modificarea procedurii pentru examinarea medicală obligatorie a șoferilor de vehicule (candidați pentru șoferii de vehicule)” care trebuia să intre în vigoare pe 22 noiembrie şi a provocat cozi lungi la clinicile narcologice din toată Rusia.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load