Putin despre principalul inamic al Rusiei

Putin despre principalul inamic al Rusiei

Principala amenințare și inamic pentru Rusia este rămînerea în urmă, a declarat președintele Vladimir Putin, în timpul mesajului său adresat Adunării Federale. Difuzarea discursului se desfășoară pe site-ul Kremlinului joi, 1 martie.


"Dacă nu schimbăm situația, atunci această rămînere în urmă se va intensifica în mod inevitabil. Este ca o boală cronică severă, care subminează neobosit și distruge organismul din interior", a spus Putin.


Potrivit spuselor sale, este necesar să fie asigurată o astfel de putere creativă, o astfel de dinamică a dezvoltării, încît orice bariere să nu ne împiedice să avansăm încrezător și independent. "Noi înșine trebuie și ne vom determina viitorul", a constatat șeful statului.


Mesajul președintelui rus pentru Adunarea Federală, care se desfășoară anul acesta la Manej, a devenit pentru prima dată multimedia: este însoțit de diapozitive video, prezentate pe trei ecrane, instalate în sală. Pe acestea este prezentată statistica privind indicatorii economici ai țării, precum și materiale video despre construcția Parcului "Zariadie".


În anii precedenți discursul prezidențial se desfășura la sfîrșitul anului, însă în decembrie 2017 tradiția a fost întreruptă. Instrumentele de vizualizare nu au fost folosite anterior.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load