Putin a strîns peste un million de semnături pentru depunerea candidaturii la prezidenţiale

Putin a strîns peste un million de semnături pentru depunerea candidaturii la prezidenţiale

Echipa de campanie a preşedintelui rus Vladimir Putin a reuşit să strîngă peste un million de semnături pentru depunerea candidaturii la viitoarele alegeri prezidenţiale, a declarat pentru agenţia Tass un membru al echipei de campanie a liderului de la Kremlin.


Potrivit Comisiei Electorale Centrale din Rusia, un candidat independent are nevoie de 300.000 de semnături pentru a fi înregistrat în cursa electorală.


”Pînă la 16 ianuarie, au fost strînse 1.001.459 de semnături pentru susţinerea din cei care susţin intenţia lui Vladimir Putin de a participa la alegeri”, a precizat membrul echipei de campaniei a liderului de la Kremlin, adăugînd că stafful de campanie va continua să strîngă semnături.


”Echipa de campanie va continua să strîngă semnături ce nu vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală, pentru a arăta popularitatea de care se bucură Putin”, a adăugat acesta.


În Rusia vor avea loc alegeri prezidenţiale la data de 18 martie.


Conform celor mai recente sondaje de opinie, 74% dintre cetăţenii ruşi cu drept de vot îl susţin pe preşedintele Vladimir Putin, iar 7,2 % pe Pavel Grudinin, candidatul Partidului Comunist.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load