COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pușkov îl consideră pe Președintele Ucrainei un politician slab

Pușkov îl consideră pe Președintele Ucrainei un politician slab

Senatorul rus Alexei Pușkov a vorbit despre urmărirea penală a ex-președintelui Ucrainei, Piotr Poroșenko, menționînd slăbiciunea actualului lider al Ucrainei, Vladimir Zelenski.

„Zelensky este foarte slab. El a fost hotărît și curajos doar o singură dată - în cadrul unei dezbateri cu Poroșenko pe stadion. A făcut teatru și a vorbit cuvintele care au sunat furios și hotărât: „Eu sunt sentința voastră!”. Dar, de îndată ce nu au fost necesare cuvinte, ci acțiuni – s-a eschivat, a fugit, s-a ascuns într-un colț”, a scris Pușkov în Telegram, transmite ria.ru.

Senatorul consideră că indecizia lui Zelensky demonstrează insolvabilitatea sa politică.


„Politica nu este doar o scenă și chiar nu atît scenă, cît acțiune. Se pare că Zelenski este incapabil de așa ceva”, a concluzionat el.

Anterior, în cadrul ședinței instanței de judecată pentru alegerea unei măsuri de reprimare pentru ex-președintele Ucrainei a fost anunțată o pauză pentru ca avocații săi să se familiarizeze cu demersul actualizat pe acest caz și să pregătească apărarea. Procuratura a solicitat instanței ca fostul șef de stat să fie cercetat în libertate sub propria răspundere: adică Poroșenko trebuie să vină la prima chemare la anchetator și în instanța de judecată, să nu părăsească Kievul fără permisiune, să se abțină de la comunicarea cu ceilalți suspecți sau martori și să predea pașaportul anchetatorului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load