TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pugaciova îşi sărbătorește cea de-a 70-a aniversare

Pugaciova îşi sărbătorește cea de-a 70-a aniversare

Astăzi, 15 aprilie, primadona estradei ruseşti, Alla Pugaciova, a împlinit 70 de ani.

În total, repertoriul Allei Pugaciova include mai mult de 500 de melodii în diverse limbi, iar discografia sa cuprinde aproximativ 100 de albume solo, tirajul total al cărora a depășit cifra de 250 de milioane de exemplare. Pe lîngă Rusia și țările fostei URSS, albumele Artistei Poporului din FR au fosta editate în Germania, Finlanda, Suedia, Japonia și alte țări.

Potrivit unor informaţii difuzate anterior, un concert de amploare a interpretei va avea loc în ziua de 17 aprilie, în sala de concert a Palatul de Stat Kremlin de la Moscova. Programul va include cîntece celebre, iar restul pieselor vor fi noi. Se remarcă faptul că biletele au fost cumpărate chiar din prima zi de vînzare.


Astăzi, cîntăreața primește felicitări cu ocazia zilei sale de naștere de la rude, prieteni și colegi. Printre cei care deja au felicitat-o pe marea vedetă sînt Valentin Yudashkin, fostul ginere Vladimir Presnyakov-junior, producătorul Iosif Prigojin, cîntărețul Igor Nikolaev, designerul de modă Veaceslav Zaițev și alții.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load