COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Provincia Sichuan a scăzut nivelul stării de urgență privind epidemia de coronavirus

Provincia Sichuan a scăzut nivelul stării de urgență privind epidemia de coronavirus

Începînd cu ziua de miercuri, ora 0:00, provincia Sichuan (sud-vestul Chinei) a redus nivelul stării de urgență privind epidemia de coronavirus de tip nou de la nivelul unu la nivelul doi, a declarat Comitetul provincial pentru situații de urgență.

Cu permisiunea comitetului provincial al PCC și a guvernului, o astfel de decizie a fost luată în conformitate cu actele legislative și normative corespunzătoare, precum și în conformitate cu situația actuală privind activitatea de prevenire și control al noii pneumonii provocate de coronavirusul COVID-19 din provincie, se spune în declarația autorităților locale.

Diferite regiuni din provincia Sichuan trebuie să continue activitatea de profilaxie și control al epidemiei, în conformitate cu realitatea locală și situația epidemiologică, precum și să coordoneze în modul corespunzător activitatea de prevenire și control al epidemiei și conlucrarea în dezvoltarea social-economică.


De la sfîrșitul lunii ianuarie, toate unitățile administrative provinciale din China continentală au intensificat mecanismul de reacționare promptă în cazul situațiilor excepționale de nivel înalt în domeniul sănătății pentru a combate noul coronavirus COVID-19

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load