COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prinţul Joachim al Belgiei a fost amendat cu peste 10 mii de euro

Prinţul Joachim al Belgiei a fost amendat cu peste 10 mii de euro

Prinţul Joachim al Belgiei a fost amendat cu 10.400 de euro pentru că a încălcat restricţiile de izolare în timpul unei călătorii la Cordoba în mai, a anunţat miercuri subprefectura oraşului, scrie Agerpres, citînd AFP.

Prinţul a recunoscut că a încălcat restricţiile în timpul unei călătorii în oraşul andaluz la sfîrşitul lui mai, după ce site-ul de ştiri spaniol El Confidencial a dezvăluit informaţia.

Într-un raport al autorităţii de sănătate regională se semnala subprefecturii "o persoană care a călătorit din Belgia" şi "s-a întîlnit pe 26 mai cu prieteni şi apropiaţi într-o reşedinţă din Cordoba, în total 27 de persoane", în contextul în care în regiune nu erau autorizate decît reuniunile de pînă la 15 persoane. La două zile după această reuniune, persoana în cauză a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, potrivit aceluiaşi raport.


Prinţul "are la dispoziţie 15 zile pentru a contesta amenda", a precizat subprefectura.

Spania a început în luna mai ieşirea treptată din izolare, care urmează să se încheie la sfîrşitul lui iunie. Spania este printre ţările în care pandemia a făcut cele mai multe victime în lume, cu peste 27.000 de morţi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load