Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Edinburgh-ul (FOTO)

Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Edinburgh-ul (FOTO)

Marți dimineața, Prințul Harry și logodnica sa, Meghan Markle, au vizitat Edinburgh-ul, ca parte a turneului lor în Scoția.


Este prima vizită oficială a lui Meghan pe aceste meleaguri, iar simpatizanții regali s-au prezentat în număr mare pentru a o întîlni.


Meghan Markle și Prințul Harry au fost întîmpinați de sute de simpatizanți regali în fața Castelului Edinburgh. Zîmbitoare și foarte cordială, Meghan a dat mîna cu cei strînși pentru a o întîlni și s-a lăsat fotografiată de aceștia. Pentru o astfel de ocazie specială, fosta actriță a purtat o ținută foarte stilată, pentru care a fost foarte apreciată.


Ea a mizat pe un palton statement, semnat de Burberry, purtat peste o pereche de pantaloni negri Veronica Beard, și o geantă asortată de la Strathberry. La fel de inspirată a fost și cînd a venit vorba despre make-up ori hairstyle, optînd pentru un look natural, dar nu mai puțin stylish.


Cei doi îndrăgostiți vor poposi timp de cîteva zile în Scoția, timp în care vor vizita cîteva organizații susținute de coroana britanică, dar și diferite adăposturi. Prima oprire va fi la un magazin de sandwich-uri, care asigură hrana pentru oamenii fără adăpost din zonă. Meghan și Harry vor avea ocazia de a participa și la o recepție ținută la Palatul Holyroadhouse.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load