Prinţul Harry a anunțat unde va avea loc petrecerea burlacilor

Prinţul Harry a anunțat unde va avea loc petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor organizată în onoarea prinţului Harry al Marii Britanii ar putea avea loc la Verbier, o staţiune de schi exclusivistă din Elveţia, potrivit closermag.fr.


Mai mulţi membri ai echipei de securitate a familiei regale britanice au fost văzuţi la Verbier, un domeniu de lux situat la circa 40 de kilometri de frontiera franceză, motiv pentru care presa britanică scrie că aici va avea loc petrecerea burlacilor organizată în onoarea prinţului Harry.


"Domeniul este cunoscut pentru familia regală şi pentru prinţul Andrew (fiul reginei Elizabeth a II-a, n.r.), care deţine aici o cabană de vacanţă, în valoare de 14,6 milioane de euro, ce va fi pusă la dispoziţia lui Harry şi apropiaţilor săi", potrivit unui articol apărut, duminică, în publicaţia DailyStar.


Surse apropiate familiei regale au declarat că prinţul Harry şi logodnica sa, actriţa Meghan Markle, vor organiza după această petrecere a burlacilor o alta, pentru a celebra căsătoria lor.


Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor, reşedinţă regală de peste 1.000 de ani.


Prinţul Harry, în vîrstă de 33 de ani, şi Meghan Markle şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017 şi se vor căsători la biserica Saint George de la castelul Windsor.


Meghan Markle, în vîrstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.


Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load