TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primul episod din sezonul 8 al Game of Thrones este online (VIDEO)

Primul episod din sezonul 8 al Game of Thrones este online (VIDEO)

Game of Thrones este serialul superlativelor: cel mai scump, cel mai vizionat, cel mai piratat, cel mai premiat. Începînd din această dimineață, ultimul sezon este disponibil și pentru publicul din România.

Pe platforma HBO GO a fost publicat online primul episod din sezonul 8 al GoT.

Lansat în 2011, serialul 'Game of Thrones', GoT pentru cunoscători, a sedus de la un sezon la altul din ce în ce mai mulţi telespectatori. În 2014, a devenit serialul HBO cu cea mai mare audienţă, detronînd renumita producţie 'The Sopranos'.


Ultimul episod din sezonul al şaptelea a fost urmărit în seara în care a fost difuzat de 16,5 milioane de fani în Statele Unite, un record absolut pentru un serial TV.

Dincolo de Atlantic, episoadele precedentului sezon difuzat au fost vizionate, în medie, de peste 30 de milioane de persoane, potrivit HBO.

Cifre excepţionale sînt înregistrate oriunde este difuzat acest serial. La succesul "Game of Thrones" contribuie şi pirateria online, estimîndu-se că peste 1 miliard de persoane au urmărit în mod ilegal sezonul al şaptelea, stabilind astfel un nou record.

Mai multe posturi de televiziune, precum OCS în Franţa şi Sky Atlantic în Regatul Unit, au decis să îl difuzeze simultan cu difuzarea sa în Statele Unite, adică la miezul nopţii.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load