Primul canal de pe youtube care a atins 100 de milioane

Primul canal de pe youtube care a atins 100 de milioane

Un canal de YouTube se laudă cu 100 de milioane de abonați. Este vorba de T-Series, care a fost ancorat anterior într-o bătălie „pe viață și pe moarte” cu PewDiePie, pentru cel mai mare număr de abonați. Evenimentul a fost marcat de Youtube printr-o postare pe twitter, destul de seacă.


„Felicitări celor de la @TSerier pentru că au atins 100M de abonați!”, a menționat Youtube.


Din păcate pentru PewDiePie, vloggerul a pierdut cursa pentru a fi primul canal de YouTube din lume care se laudă cu 100 de milioane de abonați. Pentru fani, deznodămîntul a devenit evident în urmă cu cîteva luni, cînd T-Series a luat fața suedezului în vîrstă de 29 de ani. La momentul respectiv, PewDiePie a creat și un clip în care părea că se dă înfrînt.


De PewDiePie probabil că ai auzit de mai multe ori în ultimii ani, chiar dacă nu ești un urmăritor avid al vloggerilor. T-Series, în schimb, este un canal de nișă care are mari șanse să-ți fi scăpat. În cazul în care putem considera 100 de milioane de abonați o nișă. Respectivul canal al unei companii producătoare de muzică din India se axează pe clipuri muzicale de la Bollywood, fiind practic numărul 1 în divertisment în acea țară.


Creșterea din ultimii ani a acestui canal este pe fundalul unei dezvoltări a domeniului comunicațiilor în India, care, avînd o populație de aproape un miliard de persoane, a permis internet la un preț accesibil la un segment foarte larg al populației.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load