Primii pui de panda uriaș născuți la Grădina Zoologică din Berlin (VIDEO)

Primii pui de panda uriaș născuți la Grădina Zoologică din Berlin (VIDEO)

Primii pui de panda uriaș născuți la Grădina Zoologică din Berlin, Germania, au venit pe lume luni și se simt foarte bine, potrivit dw.com, citat de Mediafax.


Meng Meng („Vis Dulce”, în limba chineză), o femelă de panda uriaș, i-a născut pe cei doi pui luni, la interval de aproximativ o oră unul de celălalt, a anunțat directorul Grădinii Zoologice din Berlin, Andreas Knieriem.


După ce l-a născut pe primul pui, Meng Meng l-a plasat pe acesta pe abdomenul ei, pentru a-l încălzi. La scurt timp după, s-a născut și cel de-al doilea pui.


Andreas Knieriem a spus că, deși aceștia sunt primii pui pentru Meng Meng, ursoaica „îi îngrijește exemplar”. Deocamdată, puii nu vor fi prezentați publicului.


Meng Meng și tatăl puilor, Jiao Qing („Dragă”), locuiesc la Grădina Zoologică din Berlin din vara anului 2017. Urșii au fost împrumutați din China, dintr-o rezervație situată în Chengdu, în cadrul unei înțelegeri încheiate între autoritățile locale și cancelarul german Angela Merkel.


Primarul capitalei germane, Michael Müller, i-a felicitat pe Andreas Knieriem și pe echipa sa pentru reușită, printr-un mesaj publicat pe Twitter.


Puii nu vor rămîne la grădina zoologică, ci se vor întoarce în China, după doi-patru ani, potrivit termenilor înțelegerii încheiate între cele două părți.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load