TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Primele declarații ale femeiii care a stat 6 zile blocată în propria mașină

Primele declarații ale femeiii care a stat 6 zile blocată în propria mașină

O belgiancă a supraviețuit șase zile blocată în propria mașină, după un accident auto. S-a răsturnat cu mașina într-un șanț adînc, acoperit de copaci și tufișuri, și a rămas acolo.

Pînă să fie găsită, Belgia a trecut printr-o perioadă de caniculă extremă, cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

Corine Bastide se întorcea, seara tîrziu, de la serviciu. Într-un sens giratoriu aflat într-o zonă izolată, mașina ei a ieșit de pe șosea. Femeia iși amintește că, atunci cînd și-a revenit din șoc, a auzit telefonul sunînd, dar nu a putu ajunge la el. Nu-și putea folosi mîna și piciorul stîng.


Corine Bastide – victimă: La început, era o căldură sufocantă și am reușit să deschid o portieră, cu piciorul. În weekend a început să plouă și era agreabil, dar, pe de altă parte, a trebuit să dorm în apă două nopți, sîmbătă și duminică, cînd a plouat mult și era foarte frig.

Femeia a strîns apă de ploaie într-o cutie de gumă de mestecat și a băut-o.

Corine Bastide – victimă: În toate zilele astea doar la asta mă gîndeam, să mă mișc, dar adormeam imediat. Mă trezeam, dar nu știam dacă a durat o jumătate de oră, un sfert de oră, zece minute. Cînd auzeam lume, strigam, dar pur și simplu nu mă auzeau.

În cele din urmă, strigătele ei au fost auzite de alți șoferi, la aproape o săptămînă după ce familia o dăduse dispărută.

Hadrien Riga - fiul lui Corine Bastide: Știam doar că telefonul ei sunase la Saint Georges miercuri dimineața, dar de atunci nu mai avusesem nicio veste, nicio pistă, eram pierduți. Și a durat mult. Știu că s-au mobilizat mulți oameni.

-Și asta a dus, în final, la găsirea ei?

-În final, da. Pentru că au fost persoane pe care le cunoșteam și care treceau pe acolo să pună afișe, care au găsit-o în șanț.

Corinne Bastide a suferit mai multe operații și medicii spun că viața ei nu mai este în pericol. A rămas însă cu pareză pe partea stîngă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load