COVID-19 în MOLDOVA

Prima imagine cu Navalinîi după ce ar fi fost otrăvit

Prima imagine cu Navalinîi după ce ar fi fost otrăvit

Starea opozantului rus Aleksei Navalnîi continuă să se îmbunătățească, iar dovada este și o fotografie postată de Navalnîi pe o rețea de socializare.

Prima fotografie postată de Navalnîi are și o descriere în care opozantul rus menționează că îi este dor de susținătorii săi și că se simte mai bine, transmite Știri.md.

"Salut! Acesta e Navalnîi. Mi-e dor de voi. Încă nu pot face nimic, însă ieri am putut să respir singur toată ziua. În general singur. Nu am folosit niciun ajutor din exterior. Mi-a placut foarte mult. Un proces uimitor, subestimat de mulți. Recomand", a scris Navalnîi.


Amintim că în data de 20 august, Aleksei Navalnîi, critic al preşedintelui rus Vladimir Putin şi un proeminent militant anticorupţie, s-a simțit brusc rău, în timpul unui zbor intern din Siberia către Moscova.

Două zile mai tîrziu, el a fost transportat în Germania pentru tratament, fiind în comă indusă.

Aleksei Navalnîi a fost trezit săptămîna trecută din coma indusă medical.

Teste făcute în laboratoare separate din Germania, Franţa şi Suedia au ajuns la concluzia că el a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din clasa noviciok, iar liderii europeni au cerut o explicaţie din partea Kremlinului, care, însă, neagă orice implicare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load