TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Prigojin despre mitinguri: Moldovenii muncesc, iar voi?

Prigojin despre mitinguri: Moldovenii muncesc, iar voi?

Producătorul de muzică Iosif Prigojin le-a dat în obraz protestatarilor de la Moscova. „N-ați încercat să munciți?”, s-a adresat el bloggerilor care consideră că „toți din jur sunt răi și doar ei sunt buni”.

Producătorul de muzică rus Iosif Prigojin a comentat mitingurile de la Moscova și participarea vedetelor din show-business și a celebrităților din Internet la acestea. În opinia lui, organizatorii mitingurilor nu știu ce vor de la autorități și se ghidează după principiul „toți sunt răi, doar ei sunt buni”.


Prigojin a menționat că nu este susținător al actualelor autorități, însă înainte de a prezenta guvernării unele cerințe acestea ar trebui să fie formulate expres, dar nu a auzit nici program clar și expres de la protestatari.

Producătorul și-a amintit că a venit în capitală din orașul Mahacikala și a ajuns în poziția sa actuală prin muncă asiduă. Nici părinții nu l-au ajutat.

„Iar actualii protestatari… Ei, în principal, se prezintă ca bloggeri. Băieți, voi nu ați încercat să munciți? la noi muncesc uzbecii și moldovenii care luptă din toate puterile pentru a obține succese și mijloace pentru viață, iar voi? Toți vor să fie regi, nimeni nu vrea să muncească”, a specificat producătorul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load