Presa: A apărut al patrulea suspect în cazul Skripal

Presa: A apărut al patrulea suspect în cazul Skripal

Noul suspect este, de asemenea, un angajat al Direcției principale de informați și anterior circula activ în Europa, a declarat un jurnalist de investigație.

În cazul otrăvirii familiei Skripal în Salisbury din Marea Britanie, există un al patrulea suspect. Despre acest lucru a declarat jurnalistul de investigație și redactorul-șef al The Insider, Roman Dobrohotov, pe postul de televiziune Настоящее время.

Potrivit lui Dobrohotov, el și alți anchetatori se ocupă de identificarea celui de-al patrulea suspect în otrăvirea unui fost ofițer de informații rus și a fiicei sale. Jurnalistul nu a dezvăluit identitatea suspectului, dar a declarat că și acesta a fost angajat al Direcției principale de informații din Rusia.
"Presupunem că există o a patra persoană", scrie presa britanică despre acest lucru, citînd sursele personale, iar noi deja avem un suspect pentru cea de-a patra candidatură. Putem spune că acesta este, de asemenea, un angajat al DPI și circula destul de activ în Europa ", a spus Dobrohotov.

De asemenea, el nu a spus cînd va fi publicată ancheta cu privire la cel de-al patrulea suspect .
Anterior, Bellingcat a difuzat o fotografie cu Denis Sergheev, al treilea suspect în cazul Skripal.
 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load