COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prankerii i-au făcut o glumă președintelui Poloniei în numele secretarului general al ONU (VIDEO)

Prankerii i-au făcut o glumă președintelui Poloniei în numele secretarului general al ONU (VIDEO)

Prankerii ruși Vladimir Kuznețov și Alexei Stolearov (Vovan și Lexus) au vorbit cu președintele Poloniei, Andrzej Duda, dîndu-se drept secretarul general al ONU, Antonio Guterres. Ei au postat înregistrarea conversației pe canalul lor de YouTube.

După cum scrie ria.ru, duminică, Duda a fost reales în funcția de șef al statului pentru al doilea mandat. Vovan și Lexus l-au sunat în numele secretarului general al ONU, cu pretextul de a-l felicita pentru victoria obținută în alegeri.

În conversație, prankerii au abordat problema celui de-al Doilea Război Mondial. Duda a declarat: "Cu domnul Putin avem o discuție despre istorie, el ne-a acuzat că Polonia a început cel de-al Doilea război mondial".


În același timp, președintele polonez a subliniat că Rusia, cu toate că a contribuit semnificativ la victoria asupra fascismului, dar a ocupat Polonia. Drept răspuns, "secretarul general" a reamintit de Lviv, cîndva oraș polonez, care a intrat în componența Ucrainei.

"Acestea sînt lucruri diferite, în înțelegerea istoriei. A fost un cadou prietenos, iar rușii s-au ocupat de cotropire", a spus Duda.

După aceasta, Vovan și Lexus, în numele secretarului general, i-au propus liderului polonez să întoarcă orașul Lviv și alte orașe. Duda a întrebat de mai multe ori la ce referă interlocutorul și apoi a exclamat indignat: "Nu, aceasta este Ucraina! Nu, nu, nu, nu există nici un fel de discuții despre acest lucru în Polonia, acum acestea fac parte din Ucraina și punct. Nu, nu, nu."

Referindu-se la pandemia de coronavirus și situația din Polonia, președintele a declarat că COVID-19 nu a influențat în niciun fel desfășurarea alegerilor.

"Este greu de spus care este principala sursă (de import - n. red.) a cazurilor de coronavirus, poate Ucraina, pentru că avem mulți oameni din Ucraina, dar, în general, nu avem atît de multe cazuri", a conchis el.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load