TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Povestea cățelului care și-a regăsit stăpînii după un 1 an

Povestea cățelului care și-a regăsit stăpînii după un 1 an

O familie din Oklahoma este în culmea fericirii, după ce şi-a regăsit patrupedul dispărut acum un an şi jumătate. Căţelul şi-a pierdut urma împreună cu sora lui şi a străbătut mai bine de 500 de kilometri.

A ajuns într-un adăpost pentru animale şi, datorită microcipului pe care îl purta, stăpînii l-au putut lua din nou acasă. Cît despre sora lui, aceasta este încă de negăsit.

Stăpîna cîinelui: „I-am căutat în toate părţile, dar nu i-am găsit.”


Femeia vorbeşte despre Max şi Daisy, doi cîini din rasa dog german. Amîndoi au dispărut brusc din curtea casei în luna ianuarie a anului trecut. Disperaţi că nu le dădeau de urmă, stăpînii lor au publicat o mulţime de anunţuri pe paginile de socializare ale localităţilor din apropiere.

Stăpîna cîinelui: „O grămadă de oameni i-au căutat neîncetat pe ambii căţei luni întregi. A fost incredibil ce au putut să facă pentru a-şi ajuta vecinii.”

Oamenii le-au arătat tot felul de poze cu căţei dispăruţi care semănau cu Max şi Daisy, dar nici urmă de ei. Pînă de curînd, cînd proprietarii lor au primit un telefon care îi anunţa vestea bună.

Stăpîna cîinelui: „Nu mi-a venit să cred! E greu de descris în cuvinte ce am simţit... tocmai în oraşul Palestina din Texas. Mi-a arătat o poză cu Max. Era chiar el într-un adăpost pentru căţei din oraşul Palestina situat în Texas.”

Max a fost găsit întîmplător pe stradă de un poliţist. Căţelul a fost identificat cu ajutorul microcipului pe care îl purta la gît.

Angajaţii centrului de animale au postat pe pagina lor de socializare povestea cu final fericit, spunînd că microcipul poate salva vieţi. Aşa că, pentru a nu vă pierde îndrăgitele animalele de companie ar fi bine să le puneţi unul.

Stăpîna cîinelui: „Cînd s-a apropiat de tatăl meu şi l-a mirosit, nu mai putea de bucurie. A început să îl lingă, să dea din coadă, să sară pe el. Şi-a recunoscut stăpînul. ”

Aşa că Max şi-a reluat locul pe terasa din faţa casei, ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load