TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Povestea caselor "bîntuite de fantome", din SUA

Povestea caselor "bîntuite de fantome", din SUA

Șapte case bîntuite care au costat milioane de dolari. Poveștile despre fantome le-au scăzut valoarea Numeroase case bîntuite din Statele Unite au fost scoase la vînzare la prețuri de peste un milion de dolari, deși se spune că în acestea ar avea loc fenomene paranormale.

Unele dintre aceste locuințe, care ar fi bîntuite de fantome, și-au pierdut, însă, din valoare fie din cauza poveștilor sinistre, croite în jurul lor, fie pentru că s-au degradat odată cu trecerea timpului, relatează Business Insider.


Casa de groază Amityville din Long Island, New York e considerată cea mai bîntuită locuință din SUA Cunoscută sub numele de Amityville Horror House, casa bîntuită se află în orășelul de coastă Amityville din Long Island. Locuința situată pe Ocean Avenue numărul 112 este celebră pentru că șase oameni au fost uciși în aceasta. În noaptea de 13 noiembrie 1974, Ronald J. DeFeo Jr. , un tînăr de 23 de ani, și-a împușcat părinții și cei patru frați, în timp ce dormeau.

Charming Forge Mansion din Womelsdorf, Pennsylvania – conacul bîntuit de fantome, evaluat la 2,5 milioane de dolari Construit în 1784 și restaurat în 1994, conacul ridicat în stil georgian are șapte dormitoare, patru băi, șapte șemineuri funcționale, tîmplărie și elemente arhitecturale din perioada colonială.

Castelul Franklin din Cleveland, cea mai bîntuită casă din Ohio Activități paranormale au fost semnalate și în Castelul Franklin (Franklin Castle), considerat unul dintre cele mai bîntuite locuri din statul american Ohio. Casa cu elemente arhitectonice victoriene a fost construită în 1880 de Hannes Tiedemann, patronul unei băcănii devenit ulterior bancher.

Conacul LaLaurie din New Orleans, Louisiana, e bîntuit de spiritele sclavilor Conacul LaLaurie se află în orașul New Orleans din statul Louisiana. Clădirea impunătoare are șase dormitoare, șapte băi, dar și o poveste înspăimîntătoare. Conacul a fost construit în jurul anului 1800 pentru a găzdui membri ai Familiei Regale franceze.

Domeniul Pillars din Albion, New York Domeniul Pillars (Pillars Estate) se află în orașul Albion din statul american New York. Clădirea impunătoare a fost construită în 1878, avînd șase dormitoare și șase băi. Potrivit Realtor, oamenii care lucrează aici susțin că au auzit, în mod bizar, zgomote de pași pe scări. O femeie angajată de proprietar să îngrijească monumentul istoric spune că a auzit cum cineva cînta la pian, deși nimeni nu se afla în camera cu instrumentul. De asemenea, proprietarul casei susține că a văzut o femeie îmbrăcată într-o rochie albă care bîntuie locuința.

Casa Sallie dinAtchison, Kansas Sallie House este celebră în orășelul Atchison din Kansas deoarece aici avea loc fenomene paranormale. Construită în jurul anului 1900, casa a fost folosită pe post de cabinet de către un medic din Atchison. Potrivit legendei, o fetiță de șase ani a fost adusă la doctor deoarece ar fi avut apendicită. Medicul ar fi început să o opereze pe copilă, înainte ca anestezia să-și facă efect. Micuța a murit pe masa de operație, iar spiritul ei ar bîntui casa.

Căsuța de pe platou sau Casa Moșierului din Ossining, New York Căsuța de pe platou sau Casa Moșierului (Highland Cottage sau Squire House) are de asemenea o poveste bizară. Construită în 1872 cu elemente arhitectonice elvețiene, locuința a avut mai mulți proprietari de-a lungul timpului. Proprietatea se află în localitatea Ossining din New York, unde se află și renumita închisoare Sing Sing. În 1905, aceasta a fost cumpărată de medicul pușcăriei, dr. Amos Osborne Squire. Medicul ar fi asistat la peste 138 de execuții, cît timp a lucrat în închisoare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load