COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Povestea bărbatului care a terminat facultatea la 88 de ani

Povestea bărbatului care a terminat facultatea la 88 de ani

A renunţat la facultate pentru a munci, însă visul de a deveni absolventul unei facultăţi l-a urmărit toată viaţa.

La 60 de ani de cînd a renunţat la facultate, Pat Branley s-a reîntors pentru a-şi finaliza studiile.

Un bărbat în vîrstă de 88 de ani, etse unul dintre proaspeţii absolvenţi ai Universităţii St. John, din Brooklyn. La 60 de ani de cînd a renunţat la facultate, Pat Branley s-a reîntors pentru a-şi finaliza studiile. „Golul s-a umplut, pentru că am simţit întotdeauna nevoia de această completare.”


Renunţarea l-a studii s-a produs în momentul după ce Pat s-a angajat ca pompier, pentru că începuse să fie tot mai ocupat şi nu mai puteam să ajungă şi la facultate.” Între timp şi-a întemeiat o familie, iar pe plan professional a reuşi să devină locotenent în departamentul de pompieri din New York.

A participat la o ceremonie de absolvire virtuală din cauza regulilor de distanţare socială Proaspătul absolvent spune că festivitatea de la final de facultate a fost singura diferită de ce şi-ar fi imaginat în urmă cu şase decenii.

„M-am aşezat în fotoliul din sufragerie. În jur nu era nimeni de la care aş fi putut lua virusul (COVID-19, n.r) şi am urmărit ceremonia de absolvire online pe tableta mea.” Branley şi-a amintit de sfaturile pe care le-a dat celor patru copii ai săi, trei avocaţi şi un profesor: „Nu mergeţi la facultate doar pentru a vă asigura un loc de muncă. Mergeţi ca să vă bucuraţi de timpul liber ”, a spus Branley pentru Currents News.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load