COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poșta britanică va lansa timbre poștale cu formația Queen

Poșta britanică va lansa timbre poștale cu formația Queen

Queen este a treia trupă ce apare pe mărcile poștale britanice, după The Beatles (2007) și Pink Floyd (2016).

Mărcile vor fi emise sub forma unui set de 13, și conțin opt coperte de album, patru fotografii live de grup și o fotografie clasică de grup. Întreaga colecție va putea fi achiziționată începînd cu 9 iulie, informează infomusic.ro.

Printre cele opt coperte de album ce se vor regăsi pe timbre se numără materialele din 1974 - "Queen II" și "Sheer Heart Attack", "A Night at the Opera" din 1975, "News of the World" din 1977, "The Game" din 1980, "Greatest Hits" din 1981, "The Works" din 1984 și "Innuendo" din 1991.


"Este greu să exprim în cuvinte ceea ce simt cînd mă uit la aceste timbre frumoase. De cînd noi, patru băieți tineri, ne-am început aventura acum 50 de ani, ne-am dedicat întreaga viață să ne împlinim un vis ce părea imposibil. Cîteodată e ciudat să ne trezim și să realizăm în ce poziție ne aflăm - am devenit o instituție națională! Nimic nu ne aduce mai aproape de casă decît acest omagiu adus de Poșta Regală. Este cu atît mai deosebit să privim această colecție de imagini acum, cînd ne aflăm într-o lume dominată de coronavirus, în care nimic din astea nu s-ar fi putut întîmpla", a spus într-un comunicat de presă Brian May.

Timbrele sînt disponibile pentru precomandă pe site-ul Poștei Regale, într-o varietate de colecții. Pachetul standard de prezentare, care include întregul set de 13 timbre, costă 16 lire sterline.

În altă ordine de idei, Brian May a suferit recent un infarct. O ședință intensă de grădinărit l-a adus în spital, medicii constatînd rupturi la nivelul muşchiului gluteal. Incidentul, ce s-a petrecut la începutul lunii mai, a condus ulterior la un infarct, care l-a adus pe chitarist pe masa de operație. Din fericire, operația a fost un succes și Brian May se simte mult mai bine.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load