Poroșenko și Zelenski au disputat în direct

Poroșenko și Zelenski au disputat în direct

Candidații la preşedinţia Ucrainei, Petro Poroșenko și Vladimir Zelenski, au avut o dispută în programul live „Dreptul la vlada”, de la postul de televiziune „1 + 1”. Videoclipul de la acest eveniment a fost postat pe pagina emisiunii de pe Facebook.


Poroshenko s-a aflat în studio. Ca răspuns la propunerea sa de a veni la emisiune, Zelenski s-a alăturat la discuţie prin telefon, declarînd că se află în Franța, relatează Interfax-Ucraina.


Zelenski a spus că Poroșenko știe unde se află, pentru că a fost însoțit la aeroport de către automobilele Serviciului de Securitate al Ucrainei (SSU). „E ciudat că mă invită în studioul „1 + 1””, a adăugat showmanul.


El a reamintit că l-a invitat pe șeful statului pentru dezbateri, pe 19 aprilie, la Stadionul Olimpic, Poroșenko a fost de acord și a acceptat aceste condiții. Zelenski a reamintit că i-a cerut oponentului său să nu-l numească un dependent de droguri și mojic. „Chestiile astea mai continuă, dar nu este nimic teribil. Sîntem oameni simpli, o acceptăm şi pe aceasta", a spus candidatul.


Poroșenko a spus că nu urmăreşte mişcările lui Zelenski. Candidații au început să se certe și să se întrerupă între ei. Actualul președinte l-a chemat pe Zelenski să aibă răbdare şi să-şi asculte oponentul. „Nu ați fost întrerupt de popor timp de cinci ani", a replicat actorul.


Poroșenko i-a propus oponentului să se prezinte pentru dezbateri, în ziua de 14aprilie. Zelenski va avea timp să se întoarcă la Kiev, a spus președintele. La rîndul său, Zelenski a spus că-ş așteaptă pe Poroshenko pe 19 aprilie la stadion și a închis telefonul.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load