Poroșenko ar putea fugi în Moldova, în cazul unei înfrîngeri la alegeri

Poroșenko ar putea fugi în Moldova, în cazul unei înfrîngeri la alegeri

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, ar putea să fugă în Spania sau în Republica Moldova, dacă va pierde alegerile prezidențiale din Ucraina, scrie agenția de presă rusă Ria.ru cu referire la declarațiile deputatului care a depus o cerere de retragere din fracțiunea „Blocul lui Petro Poroșenko”, Serghei Leșenko.


„Sunt de părere că, dacă Poroșenko va pierde, poate fugi din țară. Aici este problema nu doar în el, dar că va fi o solicitare imensă ca acesta să fie pedepsit. Adică nu doar noul președinte va cere să fie prins, dar și societatea, în general”, a spus Serghei Leșenko într-o secvență video publicată pe canalul său de YouTube.


În același timp, deputatul crede că actualul președinte poate să fugă fie în Spania, unde are proprietăți imobiliare, fie în Moldova.


„Vă spun sincer că Poroșenko merită să fie pedepsit, pentru că este corupt și că a acoperit alte persoane corupte, fiind în funcția de președinte al Ucrainei. Știu asta ca o persoana care a discutat cu Poroșenko”, a adăugat deputatul.


Deocamdată, Petro Poroșenko nu a venit cu o reacție în acest sens.


El a candidat la alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 31 martie 2019 și, potrivit sondajelor, se află pe locul trei în topul candidaților pentru care cetățenii ucraineni ar vota. Pe primul loc se află actorul Vladimir Zelenski, urmat de Iulia Timoșenko, fosta prim-ministră a Ucrainei.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load