Poroșenko a trecut testul de sînge în direct

Poroșenko a trecut testul de sînge în direct

Petro Poroșenko - actualul președinte al Ucrainei, care pretinde la cel de-al doilea mandat de şef de stat, a trecut, vineri, un test medical pentru concentrațiile de alcool şi droguri în sînge, la laboratorul Stadionului „Olimpiisky”.


Înainte de procedura, care a fost difuzată de YouTube, el a semnat actele relevante privind donarea voluntară de sînge și a convenit să-i fie făcute publice rezultatele.


Puțin mai tîrziu, într-o discuţie cu jurnaliștii, președintele a spus că este mulțumit de faptul că Vladimir Zelensky a acceptat propunerea sa de a organiza o dezbatere. „Pentru că aceasta nu este un spectacol, nu o prezentare, ci o oportunitate de a primi informații, răspunsuri despre viitorul statului pentru ani de zile și poate chiar decenii înainte", a spus Poroșenko.


De asemenea, el a atras atenția asupra absenței rivalului său. „Vladimir Aleksandrovici nu a venit? „Eu venişi şi tu nu eşti”, şi-a amintit Poroșenko de cuvintele dintr-un cîntec ucrainean. Totuşi, cred că va avea curajul și va veni la dezbateri”.


Astăzi, același test de sînge, în una dintre clinicile private de la Kiev, a fost trecut de rivalul lui Poroşenko în a doilea tur al alegerilor prezidențiale, Vladimir Zelenski. El a promis jurnaliștilor să publice rezultatele analizei în trei zile.


Al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina va avea loc pe 21 aprilie.
 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load