Poroşenko a răspuns condiției lui Zelenski pentru dezbateri

Poroşenko a răspuns condiției lui Zelenski pentru dezbateri

Candidaţii la preşedinţia ucraineană, Vladimir Zelenski și Petro Poroșenko, vor susţine o dezbatere la stadionul olimpic de la Kiev, la 19 aprilie, la ora 19:00. Despre aceasta a anunţat, miercuri, serviciul de presă al actualului președinte, pe Facebook.

„Începutul dezbaterii – la ora 19:00. Cadrul [securității la stadion] va fi deschis de la ora 16:30", se menţionează în mesaj.

Serviciul de presă a subliniat că o astfel de decizie a fost luată de el „în exclusivitate pentru cetățenii Ucrainei, care au dreptul să audă ambii candidați înainte de vot, exclusiv din respect pentru legea Ucrainei și nişte alegeri corecte ", și a cerut adepţilor actualului președinte să vină la stadion pentru a-l sprijini. Pentru cei din regiuni s-a promis organizarea transportului în Kiev cu autobuze gratuite.

Mesajul mai conţine, de asemenea, rugămintea de a nu lua cu sine „nici un fel de fumigene, trompete, tobe și ceva de acest fel". „Nu mergem să ne întrecem la strigat. Aduceţi cu voi steaguri şi simboluri în culorile naţionale ale Ucrainei și ale Uniunii Europene", a menționat serviciul de presă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load