COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Poliția din Palermo a întrerupt o petrecere pe terasa unui bloc (VIDEO)

Poliția din Palermo a întrerupt o petrecere pe terasa unui bloc (VIDEO)

Pentru a păcăli controalele carantinei, mai mulți italieni din Palermo au încins grătarele pe terasa blocului. Copii, părinți, bunici dansau și se bucurau sub privirile celorlalți vecini care i-au și filmat. Petrecerea nu a durat mult însă.

Forțele de ordine au intervenit cu un elicopter. Terasa a fost evacuată apoi de mai mulți carabinieri, care s-au asigurat și că focul în grătare a fost stins. Din imagini, reiese că de fapt erau mai multe familii care au avut aceeași idee - a unei petreceri pe acoperișul blocului.

Fiind un domeniu privat, și nu o zonă publică nu este clar dacă petrecăreții vor fi sau nu sancționați, scriu jurnaliștii La Repubblica.


Sudul Italiei a fost mai puțin afectat de epidemia de coronavirus din Italia, țară care este în carantină de mai bine de o lună și care a plătit un tribut greu în lupta cu boala. Chiar dacă la început nu toți italienii au înțeles să respecte izolarea socială, acum oamenii sînt revoltați de ideea că semenii lor ar putea reveni prematur la obiceiurile de dinainte.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load