Podeaua unui zgîrie-nori a crăpat, la etajul 103, sub picioarele unor turiști (VIDEO)

Podeaua unui zgîrie-nori a crăpat, la etajul 103, sub picioarele unor turiști (VIDEO)

Podeaua de sticlă de la etajul 103 al celui mai înalt zgîrie-nori de Chicago a crăpat chiar sub picioarele unor vizitatori.


Zona unde podeaua este doar din sticlă a Turnului Willis, numită Skydeck, oferă turiștilor o panoramă unică asupra orașului Chicago. Stratul lui protector este făcut din geam laminat și este construit astfel încît să rămînă întreg, chiar dacă se crapă.


Luni, sticla a crăpat în „o mie de piese”, potrivit CBS Chicago. Reprezentații turnului spun că nimeni nu a fost în pericol pentru că stratul protector și-a îndeplinit rolul.


„Era o femeie cu doi copii și păreau foarte palizi și speriați pentru că podeaua tocmai crăpase”, povestește un martor.


„Mi-e frică de înălțimi, în general, așa că atunci cînd am văzut că s-a întîmplat, nu mi-a venit să cred”, mărturisește o altă persoană prezentă.


Podeaua de sticlă a fost contruită în 2009 pentru ca turiștii să aibă o panoramă mai bună asupra orașului. Ea poate susține o greutate de pînă la 5 tone.


Podeaua va fi reparată de inginerii Turnului Willis, numit Turnul Sears pînă în 2009. Nu este prima oară cînd podeaua de sticlă a crăpat în clădirea aceasta. Un incident asemănător a avut loc în 2014, însă podeaua a fost reparată.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load