COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Placido Domingo a fost confirmat cu coronavirus

Placido Domingo a fost confirmat cu coronavirus

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost confirmat cu coronavirus. Artistul de 79 de ani și familia sa se află în prezent în autoizolare la domiciliu.

Anunuțul a fost făcut chiar de Placido Domingo, duminică, pe pagina sa de Facebook.

”Simt că este datoria mea morală să vă anunț că am fost testat pozitiv cu Covid-19, coronavirusul. Familia mea și eu sîntem în autoizolare pentru cît e necesar din punct de vedere medical. În acest moment sîntem în stare bună de sănătate, dar am avut simptome de febră și tuse, de aceea am decis să fac testul, iar rezultatul a fost pozitiv. Implor pe toată lumea să fie extrem de atentă, să urmeze recomandările, spălîndu-și frecvent mîinile, să țină distanța de 2 metri față de alte persoane, să facă totul pentru a opri această criză, ca să ne putem întoarce, cu speranță, la viețile noastre normale, cît mai curînd. Vă rog, urmați recomandările guvernelor voastre și stați în siguranță, protejîndu-vă nu doar pe voi, ci întreaga comunitate”, a declarat Placido Domingo.

Spania, țara de origine a lui Placido Domingo, e una dintre cele mai afectate de coronavirus din Europa. Duminică, bilanțul indica 1720 de morți, cu 394 mai mulți față de ziua precedentă. Numărul total al persoanelor confirmate în această țară este de 28.572.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load