Petiție împotriva cererii de demitere a lui Vladimir Zelenski

Petiție împotriva cererii de demitere a lui Vladimir Zelenski

Pe site-ul prezidențial din Ucraina a fost înregistrată o nouă petiție prin care se cere ca petiția de demitere a președintelui Vladimir Zelenski să fie anulată.


Noua petiție a fost înregistrată de către Leonid Yatsenko. La momentul publicării știrii, petiția a adunat 8564 de semnături.


Yatsenko consideră că cererea de demisie a președintelui "este organizată de oficialii corupți și este semnată de aceiași oficiali corupți".


"Propun să anulăm petiția nr. 22/053360 pentru demisia președintelui Ucrainei, Vladimir Zelenski, care este organizată de oficialii corupți și de aceiași oficiali corupți este semnată. Mult stimate Vladimir Alexandrovici, oamenii din Ucraina sînt cu dvs! Noi sprijinim calea aleasă de dvs. pentru distrugerea corupției. Vă rugăm să faceți pași mai radicali, ne așteaptă o luptă foarte persistentă", se arată în document.


Realitatea.md amintește că la doar trei zile de învestirea lui Zelenski, pe site-ul prezidențial a apărut o primă petiție prin care se cerea demiterea acestuia. În doar 24 de ore, petiția a adunat peste 25 de mii de semnături. 


Pentru ca o petiție să fie examinată, aceasta trebuie să adune 25 de mii de semnatari.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load