TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Peskov spune de ce Putin preferă să se odihnească în Rusia

Peskov spune de ce Putin preferă să se odihnească în Rusia

Purtătorul de cuvînt al liderului rus Dmitri Peskov a vorbit într-un interviu din cadrul programului „Moscova.Kremlin.Putin” despre motivul pentru care Vladimir Putin preferă să se odihnească în Rusia.


Putin și-a petrecut recent vacanța în Siberia. În vacanță, a fost însoțit de ministrul Apărării, Serghei Şoigu. Împreună au admirat frumusețea pădurii siberiene taiga, au adunat ciuperci și fructe de pădure.


„El spunea că țara este atît de mare și atît de frumoasă și bogată. Desigur, este sarcina președintelui de a populariza, prin propriul exemplu, acele locuri despre existenţa cărora majoritatea cetățenilor ar putea nici să nu ştie", a spus Peskov.


El a adăugat că însuși președintele a răspuns în repetate rînduri la această întrebare.


În același timp, potrivit secretarului de presă, chiar în vacanță, șeful statului nu încetează să se gîndească la activităţile sale și discută cu anturajul său cele mai importante probleme.


"Sînt convins că președintele nu reușește niciodată să se „comuteze”. Prea multă povară pe umeri și prea multe procese de semnificaţie majoră pentru țară apar în fiecare secundă în cadrul atenției sale. Este într-adevăr așa. Şi cu semnul plus și cu semnul minus. Și acest lucru nu se oprește nici ziua, nici noaptea. Și toate acestea sînt munca lui", a spus Peskov.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load