COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pe cel mai vestit munte din Elveția sînt proiectate steagurile țărilor afectate de COVID-19

Pe cel mai vestit munte din Elveția sînt proiectate steagurile țărilor afectate de COVID-19

În Elveția a început proiectarea cuvintelor de sprijin pe unul dintre cele mai importante simboluri ale țării — vîrful muntelui Matterhorn.

Autoritățile au decis că "simbolul speranței" este necesar pentru oameni din cauza situației din țară privind coronavirusul, transmite 360tv.ru. Cuvintele de sprijin și steagurile nu au apărut întîmplător pe muntele Matterhorn. Acest vîrf este simbolul principal al Elveției. El este situat la granița cu Italia.

La sfîrșitul lunii martie, guvernul țării a convenit cu artistul Jerry Hofstetter și astfel, începînd cu data de 27, el proiectează în fiecare zi pe panta muntelui o anumită imagine. Astfel au apărut inscripții "Stay home", "Hope", "Visează acum-călătorește mai tîrziu".


În aprilie, artistul a început să proiecteze steagurile țărilor care au suferit cel mai mult de coronavirus. Acolo au apărut Italia, Franța, Portugalia, Spania și Elveția. Artistul a menționat că acest lucru se face pentru a reaminti că noi toți facem parte dintr-un tot întreg. În fața coronavirusului, toți oamenii sînt uniți - la nivel național, cultural sau politic.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load