PANICĂ şi HAOS la Londra. Un hotel şi două staţii de metrou au fost evacuate

PANICĂ şi HAOS la Londra. Un hotel şi două staţii de metrou au fost evacuate

Aproape 1.500 de persoane au fost evacuate marţi dintr-un hotel şi un club de noapte şi două staţii de metrou au fost închise în urma unor scurgeri de gaze în centrul Londrei, relatează PA, Reuters şi AFP, potrivit agerpres.


Staţia Charing Cross, pe unde circulă zilnic zeci de mii de persoane, a fost închisă, la fel şi staţia Waterloo.


Strand, o arteră importantă care face legătura între Trafalgar Square şi podul Waterloo, a fost închisă circulaţiei şi populaţia a fost sfătuită să evite zona.


Pompierii au fost chemaţi la faţa locului după ce a fost detectate niveluri ridicate de gaze pe strada Craven, lîngă staţia Charing Cross.


‘A fost descoperită o fisură la o conductă de gaze. Ca măsură de precauţie, circa 1.450 de persoane au fost evacuate dintr-un hotel şi un club de noapte. Strand este închisă complet şi am cerut populaţiei să evite zona’, a declarat un purtător de cuvînt al pompierilor.


‘Lucrăm cu serviciile de urgenţă şi o zonă închisă traficului a fost instituită ca măsură de precauţie’, a declarat un purtător de cuvînt al companiei de gaze Cadent. ‘Hotelul Amba, apartamentele din apropiere şi staţia Charing Cross au fost evacuate’, a adăugat el.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load