TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

OMS anunță că numărul cazurilor de infectare cu coronavirus s-a stabilizat

OMS anunță că numărul cazurilor de infectare cu coronavirus s-a stabilizat

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că numărul infectărilor cauzate de coronavrius s-a stabilizat, dar este nevoie de multă precauție, pentru că epidemia "poate merge în orice direcție"

Numărul cazurilor de infectare cu noul virus gripal din China s-a stabilizat, dar este necesară „extrem de multă precauţie” în interpretarea cifrelor, declară Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), în timp ce bilanţul a ajuns la 1.115 decese.

Numărul cazurilor de infectare cu virusul COVID-19 s-a stabilizat, dar cifrele care indică o aparentă reducere a contagierii trebuie tratate cu „extrem de multă precauţie”, a afirmat miercuri seară Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de postul CNN, transmite NOI.md cu referire la libertatea.ro.


„Această epidemie ar putea merge în orice direcţie”, a atras atenţia directorul general din cadrul OMS în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Geneva. Potrivit celui mai recent bilanţ, 1.115 persoane au murit din cauza epidemiei de coronavirus din China, iar cel puţin 45.000 de persoane au fost infectate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load