TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Obiectul pentru care un cuplu din Australia a răscolit tot gunoiul din oraș

Obiectul pentru care un cuplu din Australia a răscolit tot gunoiul din oraș

Doi tineri din Australia au trecut prin clipe de groază cînd și-au dat seama că inelele lor de logodnă cu diamante, pe care le cumpăraseră pentru nuntă, au dispărut.


Potrivit purtătorului de cuvînt al consiliului municipal din Stonnington, Jim Carden, cuplul a aruncat mai multe gunoaie la centrul de colectare a deșeurilor din Stonnington, după care cei doi au plecat liniștiți spre casă.


Ulterior, aceștia și-au dat seama că printre gunoaiele pe care le-au aruncat se aflau și inelele lor de logodnă, relatează CNN.


În acel moment au sunat în disperare la centrul de colectare, dar li s-a transmis să aștepte pînă dimineață.


După o noapte nedormită, s-au întors la primele ore ale dimineții cu planul să urmărească camionul care transportă deșeurile pînă la groapa de gunoi.


Norocul lor a fost că lucrătorii consiliului municipal au deschis camionul care conține 30 de tone de deșeuri și au localizat în cele din urmă sacul de gunoi roz al cuplului, în care se aflau inelele de logodnă.


Carden a transmis că recuperarea a reprezentat „un pic din magia Crăciunului” și i-a lăudat pe muncitori pentru că i-au ajutat pe cei doi.


„Ne bucurăm că am salvat cîteva amintiri și din ce am înțeles au fost lucruri extrem de valoroase atît din punct de vedere financiar, cît și sentimental”, a spus el.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load