COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Oamenii de la o înmormîntare au fost serviți, din greșeacă, cu tort cu hașiș

Oamenii de la o înmormîntare au fost serviți, din greșeacă, cu tort cu hașiș

O înmormîntare care a avut loc în Wiethagen, Germania, s-a încheiat cu un consum involuntar de droguri după ce oamenii prezenți la parastas au fost serviți cu prăjituri cu hașiș, scrie The Guardian.

Oamenii s-au dus imediat după înmormîntare la un restaurant din localitate pentru a servi cafea și prăjituri, a transmis poliția din Rostock, potrivit The Guardian. După ce au mîncat prăjitura, 13 oameni au început să se simtă ciudat, începînd să aibă amețeli și să le fie greață.

Ei au fost transportați la spital, unde le-a fost administrat un tratament medicamentos. O investigație a poliției a dezvăluit că angajata care s-a ocupat de tortul servit la restaurant i-a cerut fiicei ei de 18 ani să se ocupe de coptul prăjiturii. Accidental, femeia a luat din frigider tortul greșit și l-a dus la înmormîntare. Ea a luat prăjitura cu hașiș pe care tînăra o pregătise pentru o ocazie diferită.


După incident, fata de 18 ani a fost anchetată. Incidentul a avut loc în august, dar nu a fost făcut public pînă acum din respect pentru cei care au participat la înmormîntare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load