COVID-19 în MOLDOVA

O vulpe a furat peste 100 de pantofi din case, într-un cartier din Berlin (FOTO)

O vulpe a furat peste 100 de pantofi din case, într-un cartier din Berlin (FOTO)

Locuitorii dintr-un cartier din Berlin au fost contrariați atunci cînd încălțămintea a început să le dispară din case. Au făcut investigații și la final au fost ușurați și amuzați să constate că hoțul este o vulpe.

Vulpea a furat aproximativ 100 de pantofi din casele oamenilor din cartierul Zehlendorf, aflat în sud-vestul Berlinului, potrivit presei locale citate de Deutsche Welle.

Încălțăminte de toate tipurile - sandale, pantofi, teniși - a dispărut pînă ca hoțul să fie demascat de un rezident, Christian Meyer.

Meyer postat un anunț pe o platformă locală după ce a constatat că i-au dispărut pantofii de alergare. După acest anunț, mai mulți oameni au reacționat și au spus că sînt în aceeași situație.

Bărbatul s-a ambiționat și până la urmă a rezolvat misterul. A stat la pândă și nu după mult timp a observat vulpea care ținea un pantof în gură și i-a făcut o poză.

Meyer a descoperit și vizuina vulpii, pe care aceasta căptușit-o cu pantofii furați. Christian Meyer nu și-a găsit pantofii, însă alți trei vecini și-au recuperat încălțămintea.

Nu este prima vulpe care face o adevărată pasiune pentru încălțăminte. În urmă cu 11 ani, un incident aproape identic s-a petrecut în orașul Foehren, din vestul Germaniei. Atunci, un pădurar a descoperit într-o vizuină mai multe perechi de încălțăminte pe care proprietarii le dăduseră dispărute din fața ușilor lor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load