„O să ne vedem mult mai des”: ce a avut în vedere Plahotniuc

„O să ne vedem mult mai des”: ce a avut în vedere Plahotniuc

Președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, a spus azi, în cadrul briefingului de presă de la sediul PD, că „vine o perioadă în care ne vom întâlni mult mai des și o să comunicăm”. 

În opinia analistului politic Corneliu Ciurea, expusă azi în direct la postul Publika TV, care ar aparține liderului PD, prin această frază, Plahotniuc ar fi putut să facă aluzie la faptul că, în curând, acesta ar putea ocupa fotoliul de prim-ministru. 

Versiunea precum că președintele Partidului Democrat ar ținti spre această funcție nu este una nouă. Despre acest lucru se tot vorbește în spațiul public în ultimii câțiva ani, totuși, ipoteza nu a fost confirmată deocamdată oficial de nimeni.

Acest lucru ar putea fi posibil însă în condițiile în care cei din Partidul Socialiștilor, pe care Partidul Democrat i-a invitat astăzi la discuții, ar accepta să facă o coaliție cu Partidul Democrat și să-l accepte pe Plahotniuc la funcția de premier, or, noi deja știm că PSRM își dorește funcția de președinte al Parlamentului pentru Zinaida Greceanîi, lidera formațiunii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load