COVID-19 în MOLDOVA

O reședință regală din Marea Britanie va fi transformată în cinematograf

O reședință regală din Marea Britanie va fi transformată în cinematograf

Reședința regală a reginei – Sandringham House – din Norfolk va găzdui un cinematograf în aer liber. Filme precum 1917 și chiar Rocketman vor fi proiectate acolo din 25 septembrie.

Realizarea unui cinematograf nu a fost niciodată atît de regală. Casa de la țară a reginei Elisabeta a II-a, Sandringham House, va fi transformată într-un drive-in – un cinematograf în aer liber în stil american, unde spectatorii sînt așezați în mașinile lor, relatează The Hollywood Reporter.

Prima proiecție, care va avea loc pe 25 septembrie, va fi o proiecție a filmului 1917, de Sam Mendes. Rocketman, The Greatest Showman, Bohemian Rhapsody, Grease, A Star Is Born (versiunea cu Lady Gaga) sau chiar Moana și Toy Story vor fi prezentate și în următoarele zile. Evenimentul va dura trei zile, scrie tabu.ro.


Prețurile biletelor încep de la 32,50 lire sterline (aproximativ 36 de euro), cu opțiunea de a instala o masă și scaune pe o parte a mașinii în care stai pentru o sumă suplimentară de 7,50 lire sterline (8,35 euro). Participanții vor sta în Parcul Sandringham, cu fața către un ecran uriaș. Vînzătorii se vor deplasa prin culoare pentru a oferi popcorn, băuturi alcoolice, răcoritoare și gustări.

Sandringham House a fost reședința Regelui Edward al VII-lea, în 1862, fiind apoi moștenită de Regina Elisabeta a II-a, în 1952. Regina își petrece de obicei Crăciunul la Sandringham House, alături de ceilalți membrii ai familiei regale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load