TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O pisică a salvat de la moarte două persoane

O pisică a salvat de la moarte două persoane

Un cuplu italian a supravieţuit unei alunecări de teren care le-a înghiţit casa după ce a fost trezit din somn de pisicile lor, ceea ce le-a dat timp să fugă.


O familie de italieni a reușit să se salveze de la moarte grație pisicilor lor, care i-a trezit înainte ca un mal de pămînt să le dărîme casa, în noaptea de luni spre marți. ”Soţia mea s-a sculat pentru că Simba şi Mose, pisicile noastre, au făcut zgomot şi ne-au trezit”, a declarat Claudio Piana pentru ziarul Il Secolo XIX.


Furtunile violente care au lovit nordul Italiei la începutul acestei săptămîni s-au soldat cu un moartea unui şofer de taxi şi a forţat mai multe zeci de persoane să îşi părăsească locuinţele.


Piana şi soţia sa, Sabrina Pellegrini, s-au dus la culcare luni seară, în casa lor din Campo Ligure, în timp ce ploile abundente care s-au abătut asupra Liguriei au dus la ieşirea din matcă a rîurilor, au distrus un pod şi au provocat alunecări de teren.


Una dintre aceste alunecări de teren a deteriorat fundaţia casei, însă cei doi nu şi-au dat seama, a relatat publicaţia. Cînd au văzut fisurile apărute în pereţi, Piana şi soţia sa s-au repezit la maşină, însă s-au trezit prinşi într-o mare de noroi, fiind în cele din urmă salvaţi de pompieri.


Ulterior, ei au fost sunaţi de fratele bărbatului, care i-a anunţat că locuinţa lor s-a prăbuşit.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load