O pasageră a fost dată afară din avion

O pasageră a fost dată afară din avion

O femeie care a refuzat să privească clipul video cu instrucțiuni de securitate dintr-un avion sau să citească instrucțiunile de securitate din pliantul care i-a fost oferit a fost dată jos dintr-un avion al companiei Air New Zealand, care decolase din Wellington, scrie Digi24.


Femeia, descrisă de ceilalți pasageri drept o persoană înstărită, se așezase pe un loc de lîngă culoar, lîngă ieșirile de urgență din avion, însă a ignorat toate indicațiile însoțitorilor de zbor și a refuzat să citească sau să asculte un clip cu instrucțiuni de siguranță.


„Clipul începuse să ruleze, iar însoțitoarea de zbor le arăta pasagerilor un pliant cu indicații, însă femeia a început să citească o carte. Însoțitoarea de zbor a rugat-o să fie atentă și a fost foarte amabilă, a insistat, însă femeia și-a băgat degetele în urechi, iar partenerul ei se uita în telefon, a povestit un pasager.


Întrucît comportamentul celor doi întîrziase deja decolarea avionului, ceilalți pasageri au început și ei să îi roage să asculte de însoțioarea de zbor. „Nu părea să le pese”, a adăugat un martor.


În cele din urmă, avionul a fost întors din drum la terminal, iar femeia a fost dată jos din aeronavă, deoarece „a refuzat să respecte instrucțiunile echipajului”. Un purtător de cuvînt al companiei aeriene a confirmat că un pasager a fost dat jos din avion, însă nu se știe dacă și partenerul femeii a fost lăsat în aeroport.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load