COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O navă militată rusă, scufundată de o „biată” morsă

O navă militată rusă, scufundată de o „biată” morsă

O morsă cu instincte materne a atacat şi scufundat o ambarcaţiune a marinei ruse, aflată în Oceanul Arctic pentru a cerceta flora, fauna şi geografia regiunii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incident, arată armata rusă.

O navă militată rusă, scufundată de o „biată” morsă. Motivul pentru care animalul s-a înfuriat O navă MILITARĂ a Federaţiei Ruse a fost SCUFUNDATĂ de către o morsă. Ce a ÎNFRURIAT animalul

Potrivit ministerului Apărării de la Moscova, femela îşi proteja puiul şi a considerat că ambarcaţiunea, care se afla în apropiere, reprezintă o ameninţare. În navă se aflau cercetători ai Societăţii Geografice Ruse, care se îndreptau către o bază militară de la Polul Nord, scrie CNN.

”Au fost evitate probleme serioase, mulţumită oamenilor bine coordonaţi, care se aflau la bord”, a transmis ministerul Apărării rus.


Totodată, Societatea Geografică Rusă a transmis printr-un comunicat că ambarcaţiunea s-a scufundat, fără a preciza cum, dar, din fericire, oamenii au ajuns la mal în siguranţă. ”Este clar că zona Arctică nu este pentru oameni”, au adăugat cercetătorii ruşi.

Oamenii de ştiinţă urmau să cerceteze flora şi fauna regiunii, dar şi să noteze eventuale observaţii geografice.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load