COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O mașină electrică a poliției din SUA a rămas fără baterie chiar în timpul urmăririi unui criminal

O mașină electrică a poliției din SUA a rămas fără baterie chiar în timpul urmăririi unui criminal

O mașină electrică Tesla a celor de la poliția din Bay Area (SUA) a rămas fără baterie exact când agentul aflat la volan se afla în urmărirea unui criminal!

Nu se știe de ce modelul Tesla S85, fabricat în 2014, a rămas fără baterie într-un moment atît de inoportun. „Se mai întîmplă, din cînd în cînd, mai ales cînd cîte un agent vine la secție să ia un raport și nu mai poate pleca înapoi pe teren”, a spus Geneva Bosques, purtătoarea de cuvînt a poliției din Fremont, conform CNN.

Agentul de poliție care a rămas în „pana prostului” urmărea un bărbat care era bănuit de o crimă în Santa Clara.


După ce a avut confirmarea că a descoprtit mașina cu numărul de înmatriculare pe care o căuta, agentul a încercat să oprească traficul, dar cel căutat a apăsat și mai tare accelerația.

Mașina suspectului a fost găsită abandonată

Când a realizat că nu mai are baterie, a cerut ajutorul altor patrule aflate în zonă, dar s-a renunțat la urmărire după circa zece minute. Mai tîrziu, poliția a descoperit mașina suspectului abandonată în orașul San Jose.

„Nu avem un regulament scris în privința încărcării cu carburanți sau cu curent a mașinilor, dar, în general, cînd se schimbă turele, mașinile trebuie să fie încărcate cu curent sau cu benzină măcar la jumătate”, a mai spus Geneva Bosques, care a adăugat că acest incident nu va aduce modificări în modalitatea în care sînt încărcate mașinile.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load