COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O insulă privată cîștigată la poker, scoasă la vînzare

O insulă privată cîștigată la poker, scoasă la vînzare

O insulă privată complet utilată din Marea Barieră de Corali este acum de vînzare, pentru cei care-și doresc un refugiu în timpul pandemiei. Insula a fost cîștigată la poker în anii 60, pentru că proprietarul de atunci nu voia să o vîndă.

Insula Pumpkin, situată la 14 kilometri sau o plimbare cu barca de 30 de minute în largul coastei Queensland, vine cu o plajă privată, un golf plin cu stridii proaspete și o stațiune de sine stătătoare cu surse regenerabile de energie, scrie stirileprotv.ro.

În prezent, insula este deținută de Wayne și Laureth Rumble, prin compania lor Sojourn Retreats.


”A fost locul ideal pentru a petrece izolare în timpul pandemiei”, spune cuplul.

„Este retras, privat și totuși ai libertate totală de a te deplasa, de a fi afară. Copiii noștri au locurile lor de joacă pe plajă și viața s-a simțit foarte normală pînă cînd a pornit pandemia”.

Insula este listată pe piață la 25.000.000 de dolari australieni (17.000.000 de dolari americani), cu un contract de închiriere pînă în 2046.

Este prima insulă australiană „dincolo de neutralitatea de carbon” - care compensează anual 150% din emisiile sale de gaze cu efect de seră- și unul dintre cele mai sustenabile e hoteluri din țară.

Pumpkin Island oferă cinci căsuțe pe plajă de sine stătătoare, în care pot dormi pînă la 34 de oaspeți.

Pe lîngă utilizarea energiei eoliene și solare, insula are un sistem de filtrare care transformă apa de ploaie în apă potabilă.

Alte facilități includ două bungalouri pe malul oceanului (cu o sală de jocuri, bibliotecă și lounge), un bar și o zonă de lounge autorizată, două docuri înregistrate, un heliport, precum și o barcă construită la comandă cu o capacitate de 36 de locuri.

De asemenea, se poate încheia separat și un contract de închiriere pentru stridii, „permițînd oaspeților să adune stridii de pe stînci”, se arată în listă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load